Skip til hoved indholdet
    Hjem Aktiviteter Holdtræning Hatha-Yoga, Body SDS og Pilates

Hatha-Yoga, Body SDS og Pilates

Prøv holdtræning i dejlige omgivelser i Gyngemosehallen.

Hatha-Yoga

Teknikken er klassisk Hatha Yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Ophobede spændinger løsnes, og du får genskabt din vitalitet og energi. Ligeledes træning af åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance.

Body SDS

Et dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Regelmæssig træning vil forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler. Resultatet er styrke, smidighed og harmoni i krop og sind.

Gennem den dynamiske træning af samtlige muskler og led, stimuleres kroppens selvhelbredende egenskaber. 

Pilates

Pilates er et holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser, hvor musklerne strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Vi arbejder specielt med sammenhængen mellem åndedræt og mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Pilates stimulerer din muskelbalance, udholdenhed og styrke.

Tid og sted

Holdene foregår i Aerobicsalen og Yogasalen i Gyngemosehalen. Du kan se tiderne og salene i holdtræningskalenderen nedenfor. 

Priser

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00