Skip til hoved indholdet
  Hjem Idrætsanlæg Gyngemosehallen Gyngemosehallen Fitness

Gyngemosehallen Fitness

Som bruger af Gyngemosehallen Fitness har du adgang til kredsløbsmaskiner, maskiner til styrketræning og forskelligt udstyr til funktionel træning.

I stueetagen under fitness-lokalet har du adgang til et fritræningsområde og en masse udstyr, som vægtstænger, kettlebells, kasser til box jumps, bolde, bokseudstyr og OCR-greb. 

 

Åbningstiden er klokken 04.30 til 24.00 alle ugens dage - året rundt.
Alarmen er tilsluttet udenfor åbningstiden, så husk at være ude af Gyngemosehallen i dette tidsrum, så der ikke faktureres for et vagtudkald. Læs om vagtudkald her.

 • En månedsabonnement  med løbende fornyelse koster 200 kroner. 
 • Tre månedsabonnement  med løbende fornyelse koster 500 kroner.
 • Årsabonnement med løbende fornyelse koster 1.700 kroner.
 • Årsabonnement Fitness Familie for op til fire personer på samme adresse (to voksne og to børn under 15 år) koster 3.000 kroner

Det koster 150 kroner i oprettelsesgebyr at få en adgangsbrik. Alle med abonnement til fitness skal have deres egen adgangsbrik. 

Bemærk, at unge mellem 12 og 15 år skal altid træne med et medlem over 18 år.

Idrætskort

Er du eller din familie aktiv, og vil du have fri adgang til masser af idrætsfaciliteter?

Med idrætskortet får du adgang til Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, Gladsaxe Skøjtehal og Gyngemosehallen Fitness. Herudover kan du leje baner i Gladsaxe Badmintonhaller og Bowlinghal til reduceret pris. 

Du kan læse mere og købe måneds- eller årskort her.

Introtime

Når du har købt et abonnement, tilmelder du dig en obligatorisk introtime, som en instruktør fra Fysioterapien.dk står for. Der kan være et par dages ventetid på en introtime.

Mødested for introtimen

Du møder op ved hovedindgangen ved glasskydedørene til Gyngemosehallen 10 minutter før, introtimen starter. Her vil instruktør møde dig og de andre deltagere. Husk træningstøjet.

Du finder oversigten over introtimerne under Holdtræning.

Adgangsbrik

Alle, der træner i Gyngemosehallen Fitness skal have en adgangsbrik. Du får din adgangsbrik af instruktøren efter introtimen. Herefter ringer du til administrationen på 39 57 62 03 eller møder op personligt og oplyser dit CPR-nummer, så vi kan kode din adgangsbrik, og du kan komme igang med at træne.

Ved fornyelse af familieårsabonnementer, skal du kontakte os igen for at få aktiveret jeres adgangsbrikker.  

Husk altid at registrere din adgangsbrik på læseren ved døren til fitness-lokalet.

Adgangsbrikken er personlig og må ikke lånes ud, og du må heller ikke lukke andre ind i lokalet. Lukker du andre ind i fitness-lokalet, bliver du faktureret et kontrolgebyr på 500 kroner. 

Ønsker du at sætte turbo på din træning, komme tættere på dine mål eller få en hjælpende hånd til at komme i gang med din træning?

Fysioterapien.dk tilbyder i samarbejde med Idrætsanlæggene programlægning for at hjælpe dig med dine mål, hvad enten du har et ønske om et bedre helbred, vægttab, mere styrke, større muskler, bedre balance eller at blive mere tilfreds med det, du ser i spejlet.

Programmer

30 minutters programlægning

Med en 30 minutters programlægning får du en kort gennemgang af et standardiseret træningsprogram til hele kroppen. I programmet får du nogle forskellige øvelser, du kan træne hver gang, du kommer i fitness. Denne programlægning anbefaler vi til dem, der har trænet før.

Pris 249 kroner.

60 minutters programlægning

Med en 60 minutters programlægning får du et mere detaljeret træningsprogram. Måske har du et ønske om at bygge mere muskelmasse på din krop, træne flere dage i træk eller har en skade, vi skal tage hensyn til.

Pris 499 kroner.

30 minutters opfølgning

En 30 minutters opfølgning er til dig, der har været i gang med dit træningsprogram i et stykke tid. Dine muskler og din krop vænner sig til dit program, og derfor anbefaler vi, at du får det justeret hver tredje måned, så du får mest muligt ud af din træning.

Pris 199 kroner. 

Sted

Træningen foregår i Gyngemosehallen Fitness, Gyngemose Parkvej 28A, 2860 Søborg.

Tidsbestilling

Bestil tid hos Fysioterapien.dk.

I samarbejde med Idrætsanlæggene tilbyder Fysioterapien.dk alle brugere af Gyngemosehallen Fitness rabat på massage.

Uanset om du er helt ny i fitnesscentret, eller er meget træningsvant, så har du sikkert oplevet ømhed og spændinger efter træning. For eksempel, at det gør ondt, når du går på trapper eller sætter dig på en stol, der kræver en dyb squat. Når du løfter tungt, eller overopheder løbebåndet og cyklen, er der nemlig en god chance for, at din krop reagerer med ømhed.

Et supplement til din træning, kan derfor være en dybdegående massage, der får dig til at slappe af og får spændinger og myoser i dine muskler og nerver løsnet op. Det hjælper din restitution godt på vej og er samtidig med til at mindske risikoen for skader og skavanker.

Pris 250 kroner for 30 minutters massage. 

Sted

Massagen foregår i Gyngemosehallen, Gyngemose Parkvej 28A, 2860 Søborg.

Tidsbestilling

Bestil tid hos Fysioterapien.dk.

 

I samarbejde med FOF tilbyder vi dig rabat på holdtræning i Gyngemosehallen. Der er forskellige hold, som yoga, pilates og Body SDS.

Du har mulighed for at købe 10-turskort til holdtræning eller booke dig på fra gang til gang. 

Læs mere om holdtræning og tilmeld dig.

På din brugerprofil kan du tilmelde dig holdtræning, opsige dit abonnement (med 14 dages frist) eller købe et nyt. Åbn din brugerprofil.

Hvis du tidligere har haft et abonnement og stadig har din adgangsbrik, skal du ikke betale oprettelsesgebyr eller tilmeldes en introtime igen. Du kan selv logge ind på din brugerprofil og købe et nyt abonnement. Åbn din brugerprofil.

For at få kodet din adgangsbrik skal du kontakte administrationen på idraet@gladsaxe.dk eller 39 57 62 03, så undersøger vi, om det kan gøres via mail eller telefon, eller om du skal komme forbi Gladsaxevej 200E.

Åbningstiden på administrationen er klokken 09.00 til 14.00 på hverdage. 

Vi har mange brugere af Gyngemosehallen Fitness, og vi vil gerne bevare den gode stemning og sikre, at alle får en positiv oplevelse i trygge rammer.

Personalet kan blive nødt til at bortvise brugere, der ikke følger nedenstående, eller tilkalde kommunens vagt.

Adfærd

 • Vis hensyn til hinanden og hold en positiv omgangstone.
 • Du benytter Gyngemosehallen Fitness på eget ansvar. Træn med omtanke.
 • Det er på eget ansvar, når du bruger garderober og opbevarer genstande.
 • Du skal træne i rene indendørssko og træningstøj. Du må ikke træne i bar overkrop. Hvis du ønsker at træne i sports-BH eller lignende, skal beklædningen dække brystkassen.
 • Hvis du tager billeder og video i fitness-lokalet, må der ikke være andre brugere med på billederne, med mindre de har givet deres samtykke. Optagelse af billeder og video til kommercielt formål kan kun ske efter forudgående aftale med Idrætsanlæggenes ledelse.  
 • Sprit maskiner og udstyr af, når du er færdig med at bruge det. Spritten skal på papiret, inden du tørrer maskiner og udstyr af.
 • Husk, at rydde op efter dig selv og passe på lokalet, maskiner og udstyr.
 • Alle døre og vinduer skal lukkes, når du forlader lokalet eller faciliteten. Sæt ikke genstande i klemme i dørene.
 • Idrætsanlæggene i Gladsaxe er røgfrie både indendørs og udendørs. Tak, fordi du ikke ryger her.
 • Du skal have tilladelse til at sætte plakater op, uddele materiale eller drive handel.
 • Alarmen er tilsluttet mellem klokken 24.00 og 04.30, så husk at være ude af Gyngemosehallen i dette tidsrum, så der ikke faktureres for et vagtudkald.

Adgang til fitness-lokalet

 • Kun betalende medlemmer har adgang til fitness-lokalet.
 • Unge mellem 12 og 15 år skal altid træne med et medlem over 18 år.
 • Du må gerne have dine børn under 12 år med i fitness-lokalet, men de må ikke benytte maskiner eller udstyr.

Tak, fordi du hjælper os med at passe på Gyngemosehallen Fitness. Rigtig god træning.

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00