Skip til hoved indholdet
    Hjem Idrætsanlæg Gladsaxe Idrætshaller Foreninger

Foreninger

Her kan du læse om de mange foreninger, der har aktiviviteter i Gladsaxe Idrætshaller. Her kan du gå til alt fra basketball og håndbold til fitness, bueskydning og meget mere.

Atlas Motion og Fitness holder til i deres fitnesslokale, som ligger ovenpå Gladsaxe Svømmehal. I lokalet finder du træningsmaskiner og udstyr til funktionel træning. De tilbyder også et bredt udvalg af holdtræning. 

Læs mere om Atlas Motion og Fitness

Gladsaxe Basketball Klubs motto er, at basket er verdens sjoveste boldspil. De har hold for både børn og voksne på både begynderniveau og de lidt mere øvede.

Foreningen har hjemmebane i Gladsaxe Idrætshal 2.

Læs mere om Gladsaxe Basketball Klub

Gladsaxe Bueskytte Klub træner indendørs i vinterhalvåret i deres bueskydningslokale i kælderen under Idrætshal 1. Om sommeren træner de udendørs på bueskydningsområdet på hjørnet af Isbanevej og Gladsaxevej.

To gange om ugen afholder de særlige træningsaftener for børn og unge.

Kontakt ove@gladbue.dk hvis du er interesseret i en prøvetime. 

GIF Gymnastik tilbyder gymnastik for alle aldre, samt rytmegymnastik og springgymnastik for børn og unge. GIF Gymnastik har aktiviteter i både Idrætshal 1 og 2, samt i Gyngemosehallen. 

Læs mere om GIF Gymnastik

Gladsaxe HG tilbyder håndboldtræning for alle aldersklasser på såvel motions- som divisionsniveau. Foreningen har hjemmebane i Gladsaxe Idrætshal 1.

Læs mere om Gladsaxe HG.

Judo er en moderne kampsport og motionsidræt, der kommer fra Japan. I Judo er princippet, at eftergivenhed besejrer styrke. Det betyder, at en teknisk velfunderet judokæmper kan overvinde en fysisk stærkere modstander.

Gladsaxe Judoklub holder til i kamsportssalene under Idrætshal 1. 

Læs mere om Gladsaxe Judoklub.

Lyngby-Gladsaxe Volley tilbyder volleyball for alle aldersklasser og niveauer. Klubben arbejder især mod at opnå udvikling og gode fællesskaber i kids- og ungdomsafdelingerne.

Læs mere om Lyngby-Gladsaxe VolleyLæs mere om Lyngby-Gladsaxe Volley

Ki og Aikido er kampsport, meditation og selvforsvar

Man kan træne Aikido i alle aldre, og uanset fysisk form og styrke, størrelse og vægtklasse, kan man få udbytte af at træne aikido. Ki & Aikido dojo, Gladsaxe har hold for børn, unge og voksne.

Ki & Aikido dojo, Gladsaxe holder til i kamsportssalene under Idrætshal 1

Læs mere om Ki & Aikido dojo, Gladsaxe.

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00