Skip til hoved indholdet
    Hjem Idrætsanlæg Gyngemosehallen Velkommen

Velkommen

I Gyngemosehallen finder du fitnesslokale, lokaler til aktiviteter, som dans og yoga og et stort spring- og rytmeområde, der primært benyttes af GIF Gymnastik. 

Om Gyngemosehallen

Gyngemosehallen er et 3.500 kvadratmeter stort idrætshus, som benyttes af både foreninger, skoler, institutioner og private brugere. 

Gyngemosehallen Fitness

Som bruger af Gyngemosehallen Fitness har du adgang til kredsløbsmaskiner og maskiner til styrketræning, forskelligt udstyr og til fritræningsområdet i stueetagen. Læs mere om Gyngemosehallen Fitness. 

Holdtræning

Du har også mulighed for at deltage i holdtræning, som vi afholder i samarbejde med FOF. Læs mere om holdtræning.

Børnefødselsdag

Hvis du har børn i familien, der ønsker en fødselsdag med højt til loftet og fart over feltet, så holder vi i samarbejde med GIF Gymnastik børnefødselsdage i springområdet. Læs mere om børnefødselsdag i Gyngemosehallen.

Foreninger

GIF Gymnastik har en lang række hold med fokus på gymnastikken. Her finder du både voksen-barnhold, hold med rytme- og springgymnastik for alle aldre og hold for aktive seniorer. Læs mere om GIF Gymnastik.    

LørdagsTons

Tag børnene med til nogle aktive timer i Gyngemosehallen, når GIF Gymnastik tilbyder LørdagsTons for både små og store børn. Læs mere om LørdagsTons

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00