Skip til hoved indholdet
    Hjem Idrætsanlæg Bagsværd Stadion Leg og aktivitet

Leg og aktivitet

På Idrætsanlæggene finder du et væld af lege- og aktivitetsområder med alt fra hoppepude til friluftsbad, Dirt Jump bane, Mountainbike-spor og meget mere.

Gladsaxe Idrætscenter

I Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal finder du en beachbane, hvor du kan spille beachvolley, strandhåndbold eller fodbold.

I den ene del af banen er der sat et beachnet op, som du frit kan bruge, hvis banen ikke er booket. Hvis du skal bruge et net mere, finder du det i Beach-kassen. Du finder også bolde og en banemarkering i kassen, samt et gummilåg til bøsningen under sandet, når stolpen ikke er i.

Adgangsbrik til Beach-kassen

Hvis du har en adgangsbrik til træningskasserne og saunaen, har du også adgang til Beach-kassen, der står ved beachbanen i Cafehaven på Gladsaxe Idrætscenter. Kassen indeholder udstyr til krolf og beachvolley, og du er velkommen til at bruge beach- og krolfbanen lige så tosset, du vil!

Husk, at folk, der har booket banerne, selvfølgelig har førsteret. Har en person booket, må man altså vige og pakke sammen. Er banerne ikke bookede eller står de fri, er der fri leg.
 
Hvis du ikke har en adgangsbrik i forvejen, kan du købe en for 150 kroner. Køb adgangsbrik.
 
Hvis du gerne vil booke banen, og dermed sikre dig rettighed til banen, eller du gerne, på forhånd, vil tjekke, om banerne er ledige, kan du gøre det via linket længere nede på siden. Bemærk, at beachbanen er booket alle hverdage klokken 16.00 til 21.00 af Gladsaxe Volleyball Klub.
 
Husk, selvfølgelig at rydde op efter jer selv, når I er færdige, så der er klar til de næste.

På Gladsaxe Stadion finder du kunstgræsbaner, græsbaner og en opvisningsbane. Gladsaxe Stadion råder over et stort areal med boldbaner af international kvalitet. 

Kunstgræsbaner

Her finder du to 11-mandsbaner og fire 7-mandsbaner, der bliver optegnet på 11-mandsbaner. 

Om aftenen og i vinterhalvåret er der kunstig belysning på banerne. Der er podie og opholdspladser til tilskuere.

Naturgræsbaner

På Gladsaxe Stadion finder du en opvisningsbane, syv 11-mandsbaner og fire 7-mandsbaner. 7-mandsbanerne er tegnet op på 11-mandsbanerne.

Opvisningsbanen måler 68 gange 105 meter og har plads til 13.507 tilskuere.

Læs mere om boldbanerne

Dirt Jump banen og mountainbike-sporene er et gratis tilbud, du frit kan benytte. Det kræver en Dirt Jump cykel eller mountainbike. Du finder sporene bag Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal. 

Glad Dirt

Glad Dirt er en gruppe entusiatiske frivillige, der udvikler banen, og hvis du gerne vil være med, så kan du kontakte dem via deres Facebook-gruppe Glad Dirt

Leje af cykler

Idrætsanlæggene har fem Dirt Jump cykler, 10 Mountain Bikes og to BMX-cykler, som vi udlejer til grupper. Man kan sagtens være flere om én cykel. Kontakt Idrætsanlæggene i Gladsaxe, hvis I er en gruppe, der ønsker at leje cykler.

Hvis du ønsker at booke banerne, kan du gøre det via linket længere nede på siden. 

I Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal finder du Gladsaxe Friluftsbad. Friluftsbadet er åbent og frit tilgængeligt både i sommer- og vintersæsonen, hvor vi har vinterbadning og mulighed for at benytte sauna.

Læs mere om Gladsaxe Friluftsbad

​Når golf møder kroket, får man krolf! 

Krolf spilles med kroketkøller og -kugler, men spilles ikke med porte, ligesom i almindelig kroket. Derimod spilles der på en mere naturpræget bane, hvor kuglen skal i hul på færrest muligt antal slag, ligesom i golf. 

Se oversigtskort og regler.

Hvis du har en adgangsbrik til træningskasserne og saunaen, har du også adgang til beach-kassen, der står ved beachbanen i Cafehaven på Gladsaxe Idrætscenter.

Kassen indeholder udstyr til krolf og beachvolley, og du er velkommen til at bruge beach- og krolfbanen lige så tosset, du vil!
 
Husk, at folk, der har booket banerne, selvfølgelig har førsteret. Har en person booket, må man altså vige og pakke sammen. Er banerne ikke bookede eller står de fri, er der fri leg.
 
Hvis du ikke har en adgangsbrik i forvejen, kan du købe en for 150 kroner. Køb adgangsbrik.
 
Hvis du gerne vil booke banen, og dermed sikre dig rettighed til banen, eller du gerne, på forhånd, vil tjekke, om banerne er ledige, kan du gøre det via linket længere nede på siden.

I Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal finder du et væld af frit tilgængelige faciliteter, som hoppepude, friluftsbad, sandkasse, gynge og en pannabane. Området er frit tilgængeligt og gratis at benytte. 

Ved siden af den gamle skøjtehal finder du desuden en skaterbane og en pumptrack. 

Pigeværelset er placeret ved Gladsaxevej 200. Legeladsen indbyder til både leg, sjov og hygge med vennerne. Så kom og hæng ud og tag en tur rundt på stationerne på legepladsen.

Pigeværelset er ikke kun en legeplads; den er også et regnvandsbassin, som ved kraftig regn og skybrud fungerer optager de store mængder vand, som falder på store dele af idrætscenterets område. Vandet bliver tilbageholdt og forsinket i bassinet og løber derefter ud på Vandledningsstien. Bassinet er en del af Klimakvarteret Høje Gladsaxe. 

I regnvejr kan børnene stadig lege på legepladsen - regnvandet er kun en af udfordringerne.

Vær opmærksom på, at der ved meget kraftig regn kan stå vand i en halv meters dybde i bassinet.

Oplyst løberute

Dels er der på anlægget en oplyst løberute på 1,75 kilometer med 17 forhindringer langs ruten. Denne kan dermed supplere din almene løbetræning – særligt i de mørke timer henover døgnet og året – men er også et glimrende tilskud til din OCR-træning. På oversigtskortet kan du se den 1,75 kilometer løberute og de 17 forhindringer.

Da der bliver bygget ny børneinstitution ved gavlen af Gladsaxe Svømmehal, kan du ikke løbe ind i Caféhaven fra Vandledningsstien. Her må du lige en tur op på Vandtårnsvej, før du igen kan komme ind på ruten. Se kort over området.

Vær opmærksom på, at løbelyset ikke virker på området vest for Isbanevej på grund af byggeriet af den nye skøjtehal. Du kan stadig bruge området, men der går et stykke tid, før lyset virker igen.

OCR

Obstacle Course Racing (OCR) kan oversættes til forhindringsløb. Det er en meget alsidig motionsform, der udfordrer alle aspekter af ens fysiske formåen – teknik, styrke, kondition, balance og så videre. Det er derfor ikke nok at være bumstærk, hvis man ikke kan løbe, eller omvendt. Man skal helst kunne lidt af det hele. Men samtidig vil det også være helt normalt, at alle har deres forcer i sporten – hvilket også er noget af det, der gør det ekstra interessant.

Læs mere på gladsaxe.dk/udetraening. 

Padel minder meget om almindelig tennis og kan spilles som både single og double.

Den største forskel fra almindelig tennis er, at banen har vægge, og bolden må spilles op ad væggene ligesom i squash. Hvis banen er ledig, er den frit tilgængelig.

Book banen via Wannasport.

Bassinet har som hovedformål at opsamle regnvand ved ekstreme regnskyl, derfor kan der forekomme vand i bassinet, således at det ikke kan benyttes.

Petanquebanerne bliver flittigt brugt af Søborg Petanque Klub, men du kan også leje dem som privatperson.

Petanque er for alle, og du finder vores baner lige ved siden af tennisbanerne.

Tag venner og familie i hånden til et spil og husk, at I selv skal medbringe petanquekugler.

Book petanquebanerne via linket længere nede på siden. 

Banen er placeret ved Gladsaxe Skøjtehal på Isbanevej og omfatter Quarter pipe, Spine og Bank-ledge og en pumptrack til at cykle på.

Underlag og ramper er støbt i beton. 

  • Banen er åben hele året og frit tilgængelig.
  • Det er på eget ansvar at benytte banen - kommunen har ingen forsikring som dækker eventuelle skader.
  • Der er både skatere, børn på løbehjul og dirt bikes på banen. Husk, de uskrevne regler om at man kører sin tur færdig. Kig op og hold øje med hinanden.

Hvis du gerne vil booke banen, kan du gøre det via linket længere nede på siden. 

Street-området ligger på hjørnet af Gladsaxevej og Isbanevej, hvor du både finder basketbane, floorball-bane og street fodboldbane.

Hvis du gerne vil skate, er der en skaterbane med pumptrack til dirt bikes ved siden af Gladsaxe Skøjtehal.

Hvis du gerne vil booke banen, kan du gøre det via linket længere nede på siden.

I Caféhaven finder du både et stort træningsrig, træningspladsen Buret og træningskasserne. De to førstnævnte er gode til at træne både OCR- og funktionel træning, og træningskasserne rummer udstyr, der kan bidrage til begge former for træning ved at gøre det hele mere sjovt og effektivt.

Du kan læse mere på gladsaxe.dk/udetræning

Hvis du ønsker at booke faciliteter i Caféhaven, kan du gøre det via linket længere nede på siden. 

Bagsværd Svømmehal

Ved Bagsværd Svømmehal ligger et naturskønt legeområde med hoppepude og klatrenet mellem træerne. Området er åbent og frit tilgængeligt. 

Du har også mulighed for at træne på området. Det kan du læse mere om nedenfor. 

Obstacle Course Racing (OCR) kan oversættes til forhindringsløb. Det er en meget alsidig motionsform, der udfordrer alle aspekter af ens fysiske formåen – teknik, styrke, kondition, balance og så videre. Det er derfor ikke nok at være bumstærk, hvis man ikke kan løbe, eller omvendt. Man skal helst kunne lidt af det hele. Men samtidig vil det også være helt normalt, at alle har deres forcer i sporten – hvilket også er noget af det, der gør det ekstra interessant.

Ved Bagsværd Svømmehal ligger et naturskønt OCR-orienteret træningsområde. Her finder du en lang række forhindringer, et stort rig, hytten og to træningskasser.

Læs mere på gladsaxe.dk/udetraening. 

Bagsværd Stadion

Langs med løbebanen på Bagsværd Stadion finder du en sjov forhindringsbane, hvor både børn og voksne kan teste balencen. 

Du har også mulighed for at træne på et udendørstræningsområde. Læs mere nedenfor. 

Træningsområde

Ved indgangen til Bagsværd Stadion er der et udendørs nyrenoveret træningsområde med armgang, ringe, irsk bænk, træningsbænke, kasser til box jump, pull up bars og traktordæk. 

Oplyst løbebane

Lige ved siden af træningsområdet er der en oplyst løbebane. Lyskontakten sidder på skuret ved siden af banen og kan tændes mellem klokken 15.30 og 22.30 i de mørke måneder.

Bagsværd Atletik Club bruger primært banen på hverdage mellem klokken 16.00 og 19.00, samt lørdag formiddag. Ligeledes kan der være fodboldkampe, som gør, at man ikke kan benytte løbebanen. Udover dette kan du frit bruge banen. 

Læs mere på gladsaxe.dk/udetraening. 

På Bagsværd Stadion finder du en 400 meter løbebane. Bagsværd Atletik Club bruger primært løbebanen til træning på hverdage mellem klokken 16.00 og 19.00, samt lørdag formiddag. Udenfor dette tidsrum kan du frit benytte banen.

Løbebanen er oplyst, så i de mørke måneder har du mulighed for at tænde lyset på løbebanen mellem klokken 15.30 og 22.30. Lyskontakten sidder på skuret ved siden af banen. 

Regler for afbestilling

Hvis du er nødt til at afbestille din booking, gælder følgende regler:

  • Fire uger før bliver du faktureret 25 procent af beløbet
  • To uger før bliver du faktureret 50 procent af beløbet
  • 48 timer før bliver du faktureret 100 procent af beløbet  

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00