Skip til hoved indholdet
    Hjem Aktiviteter Udetræning Gladsaxe Idrætscenter

Gladsaxe Idrætscenter

På Gladsaxe Idrætscenter finder du træningspladsen Buret, udstyr, en lang række OCR-fordringer og en løberute til fri afbenyttelse.

Oplyst løberute

Rundt på Gladsaxe Idrætscenter finder du en oplyst løberute på 1,75 kilometer med 17 forhindringer langs ruten. Ruten kan supplere din almene løbetræning, men er også et super godt tilskud til din OCR-træning. På oversigtskortet kan du se den 1,75 kilometer løberute og de 17 forhindringer. Se kort over området.

Da der bliver bygget ny børneinstitution ved gavlen af Gladsaxe Svømmehal, kan du ikke løbe ind i Caféhaven fra Vandledningsstien. Her må du lige en tur op på Vandtårnsvej, før du igen kan komme ind på ruten. 

Vær opmærksom på, at løbelyset ikke virker på området vest for Isbanevej på grund af byggeriet af den nye skøjtehal. Du kan stadig bruge området, men der går et stykke tid, før lyset virker igen.

OCR

Obstacle Course Racing (OCR) kan oversættes til forhindringsløb. Det er en motionsform, der udfordrer dig på både teknik, styrke, kondition og balance. Her er det ikke nok at være bumstærk, hvis du ikke kan løbe, eller omvendt. Når du dyrker OCR, kommer du til at kunne lidt af det hele. Samtidig er det selvfølgelig helt normalt, at du har en force indenfor sporten.

På den oplyste løberute finder du 17 forhindringer, som du kan teste dig selv på, og i træningskasserne ved Buret finder du forskelligt udstyr til OCR, som kan gøre din træning endnu sjovere og mere teknisk. 

Hvis du ønsker at dyrke OCR i en forening, kan du kontakte Gladsaxe OCR på gladsaxeocr@gmail.com.

Træningspladsen Buret 

I Caféhaven bag Gladsaxe Svømmehal finder du træningspladsen Buret, et stort rig og træningskasser fyldt med udstyr til funktionel træning og OCR. 

Adgangsbrik til træningskasserne

For 150 kroner (engangsbeløb) kan du købe adgang til træningskasserne ved både Gladsaxe Idrætscenter og Bagsværd Svømmehal. Køb adgangsbrik her.

Cross i Buret

I Buret i Caféhaven tilbyder vi holdtræning hver onsdag. Cross i Buret.

 

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00