Skip til hoved indholdet
    Hjem Aktiviteter Holdtræning Vandaerobic

Vandaerobic

Prøv Vandaerobic i Gladsaxe Svømmehal, hvis du gerne vil have en effektiv og skånsom træning, der styrker muskler og led. Vandaerobic foregår på dybt vand.

Sommerlukning 2024

Gladsaxe Svømmehal er lukket fra og med uge 27 til og med uge 32. Det betyder, at der desværre ikke er Vandaerobic i den periode.

Den længere lukkeperiode skyldes, at vi skal have tømt hele det store bassin, så vi kan få malet hæve-/ sænkebunden, samt have udført andre reparationer.

Om Vandaerobic

Alle kan deltage på Vandaerobic i Gladsaxe Svømmehal, hvor vores instruktør Nina altid er godt forberedt med forskellige øvelser og god musik. Vandearobic foregår i den dybe ende af bassinet.

Vandaerobic er muskelopbyggende, og du belaster ikke led og knogler på samme måde, som på land, og det minimerer risikoen for skader.

Vandets naturlige modstand er med til at gøre træningen endnu mere effektiv, og holdet er især godt, hvis du er i gang med et genoptræningsforløb, hvis du er gravid eller bare gerne vil dyrke motion i vand uden at skulle svømme baner.

Tid og sted

  • Mandag klokken 18.15 til 19.00 i Gladsaxe Svømmehal.
  • Onsdag klokken 18.00 til 18.45 i Gladsaxe Svømmehal.

Pris

  • 41 kroner per gang (eksklusiv entré).  
  • 270 kroner for 10-turskort (eksklusiv entré).10-turskortet kan også anvendes på holdene Cross i Buret og Waterfit i Gladsaxe Svømmehal (eksklusiv entré). Køb 10-turskort

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00