Skip til hoved indholdet
    Hjem Aktiviteter Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

På Idrætsanlæggene kan du holde din børnefødselsdag til lands, til vands og i luften. Vi har masser af spændende aktiviteter, der sikrer en helt unik dag.

Hold en børnefødselsdag med masser af vandsjov i Bagsværd Svømmehal! Vi sørger for opdækning af fødselsdagsbord, som I har i to timer fra det aftalte tidspunkt, men I er velkomne til at være i svømmehallen, så længe I har lyst til.  

​Det store vandlegetøj, løbebroen og den store oppustede krokodille er på vandet i weekender, ferier og på helligdage. 

Der er forskellige muligheder for mad og drikkevarer, som du kan bestille eller selv medbringe. 

Læs mere om børnefødselsdag i Bagsværd Svømmehal

Gladsaxe Bowlinghal tilbyder rammerne for en festlig og sjov børnefødselsdag. Vi har børnebander, scoresystem med sjove spil, musik og et helt nyt lysshow, der er med til at sikre en god stemning. 

Du har mulighed for at booke det antal baner, du skal bruge og det tilstødende glaslokale, hvor du kan servere medbragt mad. Drikkevarer købes i bowlinghallen. 

Læs mere om børnefødselsdag i Gladsaxe Bowlinghal

Vil I holde en børnefødselsdag med fart over feltet og højt til loftet? Så book en børnefødselsdag i Gyngemosehallen!

Når I holder børnefødselsdag i Gyngemosehallen, har børnene halvanden aktiv time i springområdet, hvor en instruktør fra GIF Gymnastik holder opsyn, og du aktivt deltager fra sidelinjen. Når tiden i springområdet er gået, har I én time i Caféområdet, hvor I kan servere medbragt mad og drikke.

Læs mere om børnefødselsdag i Gyngemosehallen

Når I holder fødselsdag i GoMonkey bliver det helt sikkert en sjov, udfordrende og lærerig dag, som sent vil blive glemt. Uanset om man er voksen eller barn, giver klatredelen et friskt pust og samler din gæster. 

Når I ankommer på dagen, vil I have mulighed for at slå jer ned ved vores borde og bænke. Efter I har fundet jeres base, vil vi instruere alle gæsterne for at sikre, at alle er trygge og klar på at komme op i træerne.

Læs mere om børnefødselsdag hos Go Monkey.

Vi har masser af spændende aktiviteter, der sikrer en helt unik dag. Du er altid velkommen til at kontakte os på idraet@gladsaxe.dk for at høre om dine muligheder.  

Lokaler

Søger du et lokale til møde, konfirmation, børnefødselsdag eller et andet arrangement, så har du mulighed for at leje et på Idrætsanlæggene. Læs mere om lokalerne

Idrætsanlæggene i Gladsaxe

Gladsaxevej 200E
2860 Søborg

Telefon: 39 57 62 03
idraet@gladsaxe.dk

Telefon- og kontortid

Mandag-fredag kl. 09.00-14.00